PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : "Aşkı Tazeleme Yolları"


atilla
11.Temmuz.2019, 04:02
Evliliğinizde ya da ilişkinizde eski heyecan, aşk ve tutuku kalmadıysa önerilerimize göz atın!


Aşk, heyecan, tutku zamanla kaybolabilir. Son dönemde sevgilinize veya eşinize karşı bu tür karmaşık duygular içerisindeyseniz, hatta ayrılık noktasına geldiyseniz işte aşkınızı canlandırmanızı sağlayacak öneriler..
Eleştirmeyin, pozitif olun
Utanma, suçlama ve eleştirmekten vazgeçin. Bunun yerine açık, özel ve pozitif tarzı benimseyin, değerlendirmeyi ve takdiri partnerinize bırakın. Erkekler becerikli olduklarını ve sizin kendisi için özenle hazırlandığınızı görmek ister. Gerisini ona bırakın.

Takıntılarınızdan kurtulun
Sabit alışkanlıklarınızı ve takıntılarınızı değiştirin. Partnerinizin hatalarını geçmiştekilerle karıştırmayın. Pozitif olarak hatalrını düzeltmesine yardımcı olun.

Ayrılma noktasından 'U' dönüş
İlişkiniz bitme noktasına geldiği zaman, üç şeye ihtiyacınız olacak: Mazeret ya da özür, şefkat ve çaba gösterme sözü vermek.. Partnerinizden yapmış olduğunuz hatalar veya onu kırdığınız için özür dileyin. Birden anlamlı ve sıcak bir şekilde sıkıca sarılıp öpün.. Böylece partnerinizin size yeniden güvenmesini ve ilişkinizin devam etmesini sağlayabilirsiniz.

Seks hayatınızı canlandırın
İlişkinizde anlaşma konusunda sorun yaşamıyorsanız seks konusunda kitaplar alarak ona nasıl bir kadın olabileceğinizi gösterebilirsiniz. Orgazmdan çok rahatlama ve memnuniyet odaklı yapacağınız seks, aşkınızın daha tutkulu olmasını sağlayabilir.

Tutkularınızı alevlendirin
Tüm ilişkiler zamanla yıpranır veya sıradalanlaşır. Bu sürecin hızlanmasında çiftlerinde önemli rolü vardır. Yapabileceğiniz en iyi şey biraz temiz hava pompalamak olabilir. Haftasonu uzak bir yerde romantik bir gece geçirmek ideal olabilir. Hatta bir motel odası bile size yardımcı olabilir. Nerede olduğunuzu kimseye söylemeyin, cep telefonlarınızı kapatın ve TV'nin fişini çekin. Ege geldiğiniz zaman ilişkinizin tazelendiğini, canlandığını göreceksiniz.